logo lokaal 16
previous arrow
next arrow
Slider

Texelse Branding

Een ambachtelijke koffiebranderij op Texel. Ze werken uitsluitend met 100% Arabica bonen. Elke week vers gebrand voor de perfecte koffie.

www.texelsebranding.nl

Image

Novalishoeve

Een biologisch boerenbedrijf waar melkkoeien, schapen, varkens en kippen worden gehouden en tuinbouw wordt bedreven. Van graan tot fruit. Ze verwerken alles in heerlijke producten. Het ambachtelijke werk ligt in handen van jongeren met een zorgvraag. Het desembrood wordt gemaakt zonder toevoeging van commerciƫle gist. Vier soorten graan van eigen land vormt de belangrijkste grondstof. Ook de taarten bakken ze met eigen grondstoffen. En dat proef je.

www.novalishoeve.nl

Image

Hoeve vrij & blij

Het lamsvlees komt van lammeren die op de boerderij worden geboren en verzorgd. Het slachten gebeurt op Texel en het verwerken van het vlees op de boerderij. Ze hebben ook heerlijke schapenkaas.

www.hoevevrijenblij.nl

Image

Hoeve Axel

Een gemengd boerenbedrijf met veehouderij en akkerbouw. De veehouderij bestaat uit ongeveer 140 luxe stieren, die worden gehouden voor het vlees. Dierenwelzijn staat hoog in het vaandel. Het vlees wordt op Texel verwerkt.

www.hoeveaxel.nl

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bel 0222 320043

of mail naar

info@lokaal16.nl

WIFI wachtwoord: Cappuccino

ALLEEN PIN-BETALING MOGELIJK

Geopend van
maandag t/m
zondag:
08.30 - 17.30

Gravenstraat 16
1791 CK Den Burg

 

WEBSITE DOOR WEBJONGENS